Doe mee

Niet van toepassing

Laat kinderen meedoen! Leergeld ondersteunt kinderen uit gezinnen met geldzorgen. Denk hierbij aan ondersteuning zoals: het beschikbaar stellen van een laptop, een goede tweedehands fiets of het mogelijk maken dat een kind kan voetballen. We vinden het belangrijk dat elk kind echt kan meedoen. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat elk kind kansrijk is en kennis, vaardigheden en eigenwaarde ontwikkelt.

Doe mee als vrijwilliger

Zet je in voor de mensen in jouw omgeving. Leergeld Asten-Someren is altijd op zoek naar betrokken vrijwilligers. Wil je graag geïnformeerd worden over vrijwilligerswerk bij Stichting Leergeld Asten-Someren neem dan contact op met één van de coördinatoren of stuur een mail naar info@leergeld-asten-someren.nl.

Doe mee als donateur


Eenmalige gift

Je kan een eenmalige gift geven op twee manieren:

  1. Zelf donatie overmaken op rekeningnummer NL35RAB00121093158 t.n.v. Stichting Leergeld Asten-Someren.

We hebben een ANBI status. Daardoor kan je jouw gift aftrekken van de belasting tijdens de belastingaangifte.

Periodieke gift

Door elke maand een vast bedrag te geven, kunnen we beter bouwen aan Stichting Leergeld. Het geeft ons de mogelijkheid om met meer zekerheid kinderen te helpen.

Geef een gift:

  1. Download de overeenkomst via de link
  2. Vul hem in en mail naar info@leergeld-asten-someren.nl

We hebben een ANBI status. Daardoor kan je jouw gift aftrekken van de belasting tijdens de belastingaangifte.

Doe mee als Partner

Werk mee aan de toekomst van kinderen. Stichting Leergeld Asten-Someren is altijd op zoek naar partners. Partners kunnen bedrijven, instellingen, clubs of particulieren zijn, die via een financiële bijdrage, producten en diensten hun steentje willen bijdragen.

  Mail naar voorzitter@leergeld-asten-someren.nl of secretaris@leergeld-asten-someren.nl