Geen kind achterop Fietsinzameling

Niet van toepassing

GEEN KIND ACHTEROP!

Stichting Leergeld Asten Someren zamelt fietsen in voor het goede doel

De stichting Leergeld Asten Someren helpt kinderen van gezinnen met geldzorgen in Asten en Someren. In Nederland leeft 1 op de 12 kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen daardoor niet meedoen aan activiteiten, die voor hun leeftijdgenoten heel normaal zijn. We helpen ze met schoolspullen, sport, een laptop, fiets of een verjaardagscadeau.

In het afgelopen jaar hebben we ruim 600 aanvragen uit Asten en Someren kunnen honoreren.

Onze missie is “alle kinderen doen mee! Want nu meedoen is straks meetellen.”

Om nog meer kinderen te helpen, houden we in samenwerking met de ANWB en enkele lokale ondernemers, een fietseninzameling.

Mensen die nog een fiets, die ze niet meer gebruiken, in de schuur hebben staan kunnen die op zaterdag 17 juni inleveren. De fietsen hoeven niet in perfecte staat te zijn, ook fietsen die met een kleine reparatie weer in goede staat gebracht kunnen worden zijn van harte welkom.

Dus, staat die fiets u steeds in de weg, lever die dan zaterdag 17 juni in.

Dat kan van 10.00 tot 12.00 uur in de Julianastraat 75 in Asten (het oude winkelpand van Bij Willem) en van 13.00 tot 15.00 uur op het Wilhelminaplein 29 in Someren (voormalige Rabobank).

Mocht u op die dag niet kunnen, maar ons toch willen helpen met een fiets, neem dan contact op via emailadres secretaris@leergeld-asten-someren.nl